Om os

+45 20 40 80 78

Danish
English

Om os

Professionel tolkning til professionelle konferencer

 

Som møde- og konferencearrangør er du i de bedste hænder hos Tolkesekretariatet. Vi benytter fortrinsvis tolke, der er medlemmer af AIIC. De fleste er endvidere tilknyttet de forskellige EU-institutioner på freelancebasis. Hertil kommer et solidt netværk af erfarne, nordiske tolke, som vi kan trække på, når de vil være de bedste til den aktuelle opgave.


Med speciale i konferencetolkning har vi siden 1988 udelukkende beskæftiget os med at rekruttere tolke til konferencer, møder, seminarer etc. både i Danmark og i udlandet. Det sikrer høj kvalitet, baseret på tolkenes indgående kendskab til sprog, kultur og samfundsforhold, så talerens budskab forstås umiddelbart af tilhørerne. ​ Som professionelle i branchen har Tolkesekretariatet og vores tolke tavshedspligt.

 

Én kontakt fra forespørgsel til faktura

Fortæl os Hvad, Hvornår, Hvor og Hvilke sprog, så finder vi de rigtige tolke med de rigtige sprogkombinationer. Det kan være en fordel at inddrage Tolkesekretariatet allerede i planlægningsfasen, da selv små ændringer i programmet kan medføre betydelige besparelser.

 

Vi samarbejder med professionelle udstyrsleverandører, der sikrer, at tolkenes budskab går igennem uden knas på linjen.

 

Du finder svar på mange af dine spørgsmål under FAQ.

FIRMA

Tolkesekretariatet

CVR: DK21368083

ADRESSE

Fasanvej 18

DK-9440 Aabybro

KONTAKT

Telefon: +45 20 40 80 78

© Copyright. All Rights Reserved.